З метою формування у студентів усвідомленого розуміння значення і особливостей обраного фаху, перспективного погляду на свою спеціальність. розвивати навички слухання, ефективного спілкування, 2 жовтня 2019 року, відбулося кафе знань «Педагогічний фуршет».
У заході взяли участь студенти 131, 132 та 143 груп. Модераторами були: Деменнікова Т.В. та Москалюк Г.В.
На початку заходу Тетяна Деменнікова познайомила учасників з меню педагогічного фуршету та правилами роботи в групах.
Педагогічний фуршет складався з такого меню: № 1 Мікс салатів із солодким соусом «10 причин стати вчителем» – господарі столу, № 2 Словесне плато «Портрет сучасного вчителя» – господарі столу, № 3 Коктейль «Смачний урок» – господарі столу. Презентацію до заходу можна переглянути тут
Кафе знань проходило у 3 раунди:
- Перший раунд – обговорення питань, запис основних ідей – 20 хвилин. Перехід до іншого столика
- Другий раунд – коротка інформація господаря столика про ідеї запропоновані в ході першого раунду і збагачення їх новими у процесі обговорення питання «новими гостями» – 10 хвилин. Перехід до іншого столика
- Третій раунд – коротка інформація господаря столика про ідеї запропоновані в ході І та ІІ раундів і збагачення їх новими у процесі обговорення питання «новими гостями» – 10 хвилин.
Узагальнення і підбиття підсумків у ході бесіди з усіма учасниками провела Галина Москалюк за допомогою вебсервісу menti.com, де студентам пропонувалось скласти сенкан про вчителя та написати найважливішу, на їхню думку, рису сучасного вчителя НУШ.
Свої враження від заходу студенти висловили у фейсбуці, написавши коментарі до допису про кафе знань, який зробив учасник Ілля Поляков у офіційній групі коледжу. <<<ВСІ ФОТО ТУТ>>>
Нагадуємо, саме цим заходом, який запропонувала директорка Маргарита Климович, почався Тиждень до Дня працівників освіти у коледжі!