Літня педагогічна практика у дитячому оздоровчому таборі “Бескид”

Я, Швець Валерія, студентка 231 групи, 12 червня 2024 року розпочала літню оздоровчу практику у дитячих таборах. За першу зміну я отримала багато яскравих вражень та досвіду. Хочу поділитися враженнями від перших днів, зокрема. 

Перший день був дуже насиченим: зустрічали та заселяли дітей, проводили гру на знайомство “Вірю, не вірю”, організували фото-квест, грали в настільні ігри, зокрема “UNO”, та завершили день вечірнім вогником, де ділилися враженнями.

На другий день ми створювали загонові куточки, придумали назву та девіз для нашого загону “Гуцулики”. Також вивчали гімн табору, готували танець для вечірнього заходу і знову грали в улюблену “UNO”. Вечір завершили традиційним вогником.

Третій день був не менш цікавим: ми грали в рухливі ігри, відвідали джерело, виконували різні челенджі та готувалися до конкурсу “Міс Бескид”. День завершився вечірнім вогником.

Наступні дні були сповнені різноманітних активностей: екскурсії, конкурси, майстер-класи, спортивні змагання та творчі заходи. Діти брали участь у конкурсах “Містер табір”, “Шоу Талантів”, а також у футбольних турнірах та змаганнях з армреслінгу. Ми відвідали озеро Синевир та водоспад Шипіт, де діти отримали неймовірні емоції.

Загалом, перша зміна у таборі “Бескид” пройшла дуже насичено та цікаво. Я впевнена, що наступна зміна буде не менш захоплюючою та плідною.

Comments are closed.