Новини з освітнього фронту: Перший день педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах

 4 червня 2024 року, студентка 131 групи Омелянчук Тетяна провела свій перший день педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах. День був сповнений яскравих подій та цікавих занять, що залишили незабутні враження у маленьких вихованців.

День розпочався з вогника знайомств. Зустріч розпочалася з вогника знайомств, під час якого використовувалась “долонька настрою”. Діти взяли участь у грі на згуртування “В цьому колі друзі всі”, що допомогло їм познайомитися один з одним та створити теплу атмосферу.

Загін “Чарівні Долоньки”. Назву нашого загону обрали як “Чарівні Долоньки”, а девіз звучав так: “Долонька до долоньки – разом ми сила, разом ми родина!”. Ці слова стали символом єдності та дружби у нашій команді.

Ігри на згуртування та руханки. Діти грали в цікаві та розвивальні ігри на згуртування, такі як “Хвиля-укриття” та “Нумо по місцях” з використанням парашуту та маленьких м’ячів. Також проводилися руханки “А ти лети…” та “Булька”, що допомогли дітям розім’ятися та зарядитися енергією.

Розвиток пальчиків та підготовка до письма. Особливу увагу приділили вправам на розвиток пальчиків та підготовці руки дитини до письма. Використовували трафарети по альбомному листі, що зробило заняття цікавим та корисним.

Театр Тіней. Далі діти поринули у захоплюючий світ “Театру Тіней”. Вони переглядали відео та розмовляли про істоти, які траплялися у ньому. Після цього діти мали можливість повторити декілька фігурок з відео, зокрема “собачку” та “котика”.

Пінна вечірка та нагородження. На завершення продуктивного дня було влаштовано пінну вечірку за допомогою пластикового стаканчика та трубочки з вирізом. Діти отримали масу задоволення та позитивних емоцій. Коли настав час прощатися, Тетяна вручила кожній дитині наліпки за їхню продуктивну працю, що стало приємним завершенням дня.

Перший день педагогічної практики виявився надзвичайно успішним. Омелянчук Тетяна зуміла створити незабутню атмосферу, наповнену радістю, творчістю та новими знаннями для дітей.

Comments are closed.