Захоплюючі моменти педагогічної практики Вікторії Козир

Я, Козир Вікторія, студентка 131 групи, провела незабутні дні педагогічної практики у дитячих оздоровчих таборах. Протягом чотирьох днів, з 15 по 18 червня, ми присвячували час спорту та здоров’ю.

Дні розпочиналися із ранкової гімнастики, після якої ми грали в рухливі ігри: “Штендер-стоп”, “Замри”, “Волейбол”, “Футбол”, “Коло з м’ячем” та “Покажи кроки”. Командні змагання показали, наскільки наш загін талановитий та спритний, і ми досягли чудових результатів.

19 червня став ще одним особливим днем. Ми провели бесіду на тему “Я все знаю про туризм” та обговорили збереження здорового способу життя. Згодом ми грали в рухливі ігри з м’ячем, такі як “Вибивний” та “Волейбол”. Діти були дуже задоволені та отримали багато позитивних емоцій.

Останні шість днів практики, з 25 по 30 червня, були сповнені різноманітних заходів:

День дівчат: Дізналися про свято та грали в ігри “Вишибали сидячи” та “Хто був ким”.
День хлопців: Проводили спортивні змагання “Я знаю п’ять” та “Рими”.
Бесіда про безпеку на дорозі: Грали в ігри “Лови – не лови” та “Кого назвали, той і ловить”.


Бесіда про правила поведінки на річці: Повторювали правила та грали в рухливі ігри “Обман” та “Вільний м’яч”.
День зачісок: Хлопці та дівчата робили зачіски один одному, після чого грали в ігри “Шарильник” та “Мисливці та лисиці”.


Прощання з табором: Кожен зачитав листа зі своїми побажаннями. Після цього ми провели руханки, під час яких зрозуміли, що наш загін чудово рухається.

Я була надзвичайно рада бути вашим вожатим. Мій загін – найкращий, і я дякую вам за чудові спогади. Сподіваюся, це не останні наші зустрічі!

Comments are closed.