Кайдаш Ж. С. – викладач року

      кайдашЯ вважаю, що беручи участь в конкурсі «Викладач року», в деякій мірі, викладач виправдовує ту довіру, яка покладена на нього керівництвом навчального закладу. Обов’язок кожного викладача в разі перемоги підняти престиж колективу і вищого учбового закладу в цілому.
      На мій погляд, вислів «Поганий той солдат, який не хоче стати генералом», повинен служити прикладом для кожного фахівця у прагненні до високих досягнень в якій би сфері він не працював, а для перемоги у конкурсі треба займатися самоосвітою, самовдосконалюватись, … і мабуть, як і у кожному конкурсі – трохи везіння.
      Одним з моїх основоположних девізів це «Не зупинятися на досягнутому, прагнути якомога більше удосконалитися». Тут доречно пригадати слова великого Бернарда Шоу: «Якщо просто учити чому-небудь людину вона ніколи нічому не навчитися». Навчання це активний процес. Ми вчимося на практиці, на справах. Свої знання необхідно застосовувати при кожній слушній нагоді. Якщо ми цього не робитимемо, то не досягнемо вершин педагогічної майстерності.
       Виходячи з цього мені, як викладачу, хочеться тим самим дати приклад молодим фахівцям, в яких професійна діяльність ще попереду. Щоб вони змогли для себе відкрити нові перспективи саморозвитку.
       Я бажаю цьогорічним учасникам конкурсу перемоги.
 
                                           Жанна Самвелівна  Кайдаш, переможець конкурсу «Кращий викладач року»  2012-2013 н. р.,
викладач іноземної філології.

Comments are closed.