У рамках конкурсу «Кращий класний керівник – 2013» НАШІ ДРУЗІ – ПТАХИ

4 грудня класним керівником Перміновою І.О. та колективом  133  групи  було проведено відкриту виховну годину «Наші друзі – птахи». 

Девіз заходу – «Допоможи зимуючим птахам».  Протягом  години студенти узагальнили знання про зимуючих та перелітних птахів півдня України, птахів, що занесені у Червону книгу, згадали народні обряди – заклички птахів, а головне – виготовили годівнички, щоб розмістити їх на території коледжу та взимку підгодовувати пташок.

Розповіді про зимуючих пташок  підготували  міні – групи студентів. Кожна розповідь супроводжувалася презентаціями.  А презентацію для усього заходу підготував Ігор Шевцов. Він же і показав,  як виготовити годівничку з підручного матеріалу –  пластикових пляшок. Студенти з захопленням виготовили  годівнички  – цілих  5.   А найкрасивішу   виготовила вдома Уляна Рябишенко  разом зі своїм татом. Це справжній палац  для пташок.

Годівнички після заходу були розвішані на території коледжу.  А 133 група звертається до всіх студентів із закликом: «Давайте ми будемо усі підгодовувати пташок узимку»

Comments are closed.