Кластер «Берислав – студентське містечко» діє!

        IMG_8982 - копияВ рамках роботи кластеру «Берислав – студентське містечко», діяльність якого орієнтована на створення інтегрованого освітнього та виховного простору, на створення гармонійного середовища не лише для студентства, а й для жителів Берислава, спільними зусиллями студентів комунального вищого навчального закладу «Бериславський педагогічний коледж ім. В.Ф.Беньковського» обласної ради та комунального закладу «Бериславський медичний коледж» обласної ради проведено акцію з висадки перших 500 дерев на території Молодіжного студентського парку.
      Закладка парку відбулася 16 квітня. На цей захід особисто приїхав директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації Андрій Яценко, що є автором та координатором роботи кластеру. "Такі корисні починання свідчать, що студенство є свідомим та активним прошарком суспільства, що його турбує майбутнє держави. Велика подяка керівникам закладів – учасників кластеру Маргариті Климович та Володимиру Кучеру за сучасність педагогічного мислення та вміння передати це молодому поколінню", – сказав Андрій Яценко.
Директор педагогічного коледжу Маргарита Климович додала, що створення інвестиційно привабливого студентського містечка не тільки забезпечить всебічний гармонійний розвиток молоді, оптимізує роботу освітніх закладів, а й вплине на розвиток інфраструктури міста, соціально-економічний розвиток району та області. "Крім того, робота кластеру сприятиме реалізації проекту "Херсонщина – територія здоров'я", – додав директор медичного коледжу Володимир Кучер.

IMG_8937 - копия

«Дійсно, виникає почуття гордості за своє місто, адже у нас люди об’єднуються, не лише тоді коли виникає небезпека, а тоді коли необхідно зробити щось гарне, корисне для міста. Ось і сьогодні ми бачимо двох керівників навчальних закладів, які своїм прикладом показують своїм вихованцям що необхідно зробити заради досягнення кращого. Ми бачимо результати роботи кластеру «Берислав – студентське містечко» його вплив на місто», – зазначив Олексій Чачібая, саджаючи дерево. 
                   Власноруч дерева посадили також інші почесні гості:  депутат обласної ради, головний лікар Бериславської районної лікарні Север’ян Кардава,  керівник Херсонського обласного управління з фізичного виховання та спорту, комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Юрій Кан.
Довідка: Планується висадка ще 400 дерев акації на території Молодіжного парку.IMG_8837 - копия

Comments are closed.