Херсонщина мальовнича

В рамках загальноколеджного проекту для студентів других курсів Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф.Беньковського була проведена установча конференція навчальної (польової) практики з «Основ природознавства та краєзнавства» «Мальовнича Херсонщина». Це спільна робота викладачів предметної(циклової) комісії викладачів природничих та соціально-економічних дисциплін., адже у коледжі стало доброю традицією реалізувати у освітньому процесі міжпредметні звꞌязки. На це націлює і керівництво навчального закладу.новый коллаж

Значна підготовча робота до конференції була проведена як викладачами, так і студентами коледжу. Учасники товариства «Пошук» здійснили дослідницько-пошукову роботу з історії рідного краю (в рамках святкування 70-річчя утворення Херсонської області). Результатом цієї роботи став захист проектів краєзнавчого характеру, а саме: «Історія виникнення заповідника «Асканія – Нова», «Історія династії Фальц–Фейнів, засновників Асканійського заповідника», «Історія виникнення Голої Пристані та її визначні місця», «Зелені хутори Таврії», як осередок зеленого туризму Херсонщини», «Історія виникнення Херсона. Видатні особистості», «Історія Херсонського краєзнавчого музею та його експозиції». Активними учасниками цієї пошукової роботи стали студенти 124 групи: Дрозд Тетяна, Козлов Костянтин, Шамов Олександр, Борсяк Тетяна, Стародубець Марꞌяна, Бабенко Лілія, Борисенко Артем. Цікаво і змістовно розповіли учасники конференції про історію визначних місць на карті Херсонщини.

Виховна і освітня робота педагогічного коледжу націлена на формування предметних та життєвих компетентностей майбутніх педагогів та сприяє професійному становленню майбутніх педагогів.

Comments are closed.