Про організацію фотовиставок

Відповідно листа Міністерства освіти і науки України  від 28.08.2014 № 1/9-429, листа Міністерства оборони України «Про організацію у навчальних закладах фотовиставок, присвячених подвигу українського народу під час антитерористичної операції на Сході України», з метою формування у студентів Бериславського педагогічного коледжу  сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги у коледжі почалася організація фотовиставок.

Студентська рада коледжу на засіданні визначила тематику фотовиставок, що розміщуватимуться у навчальних аудиторіях. Почалася пошукова робота у навчальних групах, адже і батьки студентів, і випускники минулих років, і наші земляки беруть участь у АТО.

Творча рада коледжу проводить засідання, на яких розглядає макети фотовиставок, надає рекомендації щодо їх змісту та розміщення.

Керівники історично-краєзнавчого клубу «Феміда» теж надають студентам допомогу у відборі краєзнавчого та історичного матеріалу для організації фотовиставок.

У розробці макетів використовуються рекомендації, розміщені на  сайті Національного військово-історичного музею України (http://nvimu.com.ua, у розділі «Новини-2014»).

Перша фотовиставка вже розміщена у холі коледжу.IMG_4463

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.