Акція «Живи, книго!»

1З 16 вересня по 16 жовтня у коледжі проходив місячник бібліотеки в рамках Всеукраїнської акції «Живи, книго!».

проходила в два етапи: 1 етап – «Продовж життя книзі», 2 етап – «Залиш про себе згадку у бібліотеці». Протягом 1 етапу студенти мали змогу відремонтувати певну кількість книжок з бібліотечного фонду – це був і дрібний ремонт: підклеїти корінці книг, сторінки, книжкові кишеньки, і більш серйозніший ремонт – ксерокопія та вклеювання вирваних сторінок, кольорових вкладок. За активну участь у цій частині акції бібліотека коледжу вдячна Манюк Г. М., класному керівнику 122 групи та студентам групи.

22 етап акції передбачав в подарунок до бібліотеки підручник, або художню книгу, яка відповідає програмі від групи, окремого студента та викладача. Бібліотека коледжу вдячна адміністрації, а саме директору коледжу Климович М. В. за подаровані методичні посібники  з виховної роботи, заступнику директора з методичної роботи Деменніковій Т. В. за плани-конспекти з природознавства за новою програмою, викладачам коледжу – Шаповаловій Н. Ю., Кайдаш Ж. С., Перміновій І. О., Шабановій Т. В., Борисенко Ю. С. та студентам 211, 122, 221,144 груп за подаровані підручники.
Для забудькуватих користувачів акція діятиме протягом року, тому кожен викладач та студент має змогу залишити про себе згадку у бібліотеці.

Comments are closed.