1 грудня – Всесвітній День боротьби зі СНІДом та День порозуміння з ВІЛ-позитивними людьми

???????????????????????????????З кожним роком у світі збільшується кількість людей, хворих на СНІД. Нажаль, на сьогодні перед суспільством дуже гостро стоїть проблема боротьби з цим захворюванням.

Люди, які захворіти на СНІД, втрачають друзів, знайомих, адже багато людей думають, що ВІЛ-інфіковані потребують ізоляції. Ніхто не задумується над тим, що сьогодні кожен може заразитися цим вірусом.

Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом,  з 25 до 29 листопада, у коледжі  були проведені  виховні години в навчальних групах, на яких керівники груп розповідали про шляхи зараження вірусом та про те, як захистити себе від нього.  За матеріалами  виховних годин студенти підготували виставку стінгазет. Найкращі роботи були у студентів 133 групи, 123 групи.???????????????????????????????

1 грудня для підтримки всіх тих, кому не байдужа ця проблема, з ініціативи студентської ради студенти коледжу прикріпили до свого одягу червоні стрічки, підготували інформаційну лінійку, провели анкетування серед студентів «Що ми знаємо про СНІД», розповсюдили плакати та книжечки з інформацією про ВІЛ- інфекцію.
Ось як коментувало цей захід студентство.
Світлана Яцушко, голова студради: «Долучитися до цього дійства міг будь-хто, молоді люди охоче робили це, адже тема СНІДу серед молоді стає дедалі актуальнішою. Ми – молоде покоління, живемо всі активно, саме тому такі акції є дуже важливими для нас».
Долженко Тетяна: «Багато людей хворіють, тому ми як студрада робимо все для того, щоб застрахувати наших студентів і допомогти їм вберегтися від інфікування»
Вітрук Віктор: «Всі ж знають, що ВІЛ розповсюджується статевим шляхом. І це не може бути не актуально. На щастя, мої друзі не зіштовхувались з таким. Я би про це, напевно, знав. Маю хороших друзів. Вберегти… Вони знають, як вберегти себе. Зараз про це всюди розповідають».

для игоря когда приедет

Comments are closed.