День місцевого самоврядування у Бериславському педагогічному коледжі

IMG_7335

    В коледжі 5 грудня відбулась лінійка, присвячена Дню місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.
Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.
У нас в коледжі працюють люди, які є не лише компетентними педагогами, а й працівниками органів місцевого самоврядування, що безпосередньо вносять гідний внесок у розбудову нашого регіону і держави. Адже майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.
Тож ми щиро вітаємо з Днем місцевого самоврядування:

Маргариту Володимирівну – депутата обласної ради V скликання та депутата районної ради VI скликання.

Галину Зиновіївну – депутата районної ради V та VI скликань.

Марину Борисівну – депутата міської ради V та VI скликань.

Наталію Юріївну – депутата міської ради V та VI скликань.

Віталія Віталійовича – депутата міської ради V та VI скликань.

    Студентське самоврядування є невід’ємною частиною громадського самоврядування, що забезпечує захист прав та інтересів студентів, а також їхню участь в управлінні коледжем спільно з адміністрацією. І на лінійці кожна комісія студради ще раз нагадала про себе, свої права та обов’язки.

     Студентська рада – це компетентна та відповідальна молодь, яка здатна неординарно мислити, впевнено висловлювати свої думки, приймати рішення та розв’язувати завдання, що стоять перед майбутніми освітянами та  свідомими громадянами своєї держави.

 

Comments are closed.