День прав людини в коледжі

IMG_882615 грудня до Дня прав людини в коледжі пройшли зустрічі студентів з регіональним координатором Міжнародного мандрівного фестивалю документальних фільмів з прав людини «Dokudays ua» Євгеном Коваленко та юристом громадської приймальні Херсонського обласного Фонду «Милосердя та здоров’я» Оленою Старюк. До уваги глядачів було надано два фільми: «Лиза, иди домой» та про волонтерську діяльність мешканців Херсонщини “Південний кордон України”. Зал дивився фільми , затаївши подих. А на одному з кадрів фільму “Південний кордон України” студентка 1 курсу Олена пізнала свого тата!

Після перегляду було досить жваве обговорення. Олена Старюк звернулась до студентів з запитанням: «Які документи ви маєте надати, коли до вас завітала міліція?» І якщо студенти І курсу не зразу давали відповіді на поставлені запитання, то студенти ІІІ та IV курсів активно включилися в розмову та разом шукали вихід з ситуації, яку обговорювали.
Зустрічі були цікавими, пізнавальними та з цінними практичними порадами професійного юриста. Домовились, що такі зустрічі стануть традиційними, бо майбутні викладачі та вихователі повинні бути обізнані в різних сферах.

IMG_8822

 

Comments are closed.