День Святого Валентина у Бериславському педагогічному коледжі

12 лютого студенти та викладачі коледжу мали змогу відчути атмосферу справжнього кохання завдяки вечірній розважально-конкурсній програмі «Валентин і Валентина». Свято подарували закохані пари з 15 навчальних груп. Глядачі  побачили історію кохання літературних героїв, героїв казок, легенд, міфів, героїв кінофільмів та реально існуючих людей. У веселих конкурсах всі учасники змогли показати свої здібності, винахідливість, нетрадиційність та креативність мислення, повагу до жінки, уміння працювати у команді,  і , нарешті, переможці були визначені.
Журі вручило всім учасникам конкурсу сертифікати, підписані головою журі – Климович Маргаритою Володимирівною – за перемогу у номінаціях.
Ідеальною парою свята стали Орфей та Еврідіка зі 123 групи, приз глядацьких симпатій дістався Констанції та Д’Артаньяну зі 122 групи. Найбільш креативною парою виявилися вона ж. Найзакоханішою парою стали Принц Уїльям та Кейт Мідлтон зі 113 групи, найгумористичнішою –  Онєгін і Тетяна зі 124, найвеселішою – Афродіта і Арес з 231, найбільш гармонійною – Кай та Герда зі 134, наймузикальнішою – Наталка Полтавка і Петро зі 111, найбільш ерудованою – Одіссей та Пенелопа зі 211, найтактовнішою – Зевс і Гера зі 133, найбільш романтичною – Ромео і Джульєтта  з 212, найбільш невгамовною – стиляги з 121, найбільш елегантною – леді Ді та принц Чарльз з 221.
Оригінальністю візитки вразили глядачів Анджеліна Джолі з Бредом Пітом зі 131 групи, за високу сценічну культуру одержали сертифікат Роза та Джекгерої фільму «Титанік» зі 112 групи.
А Сулейман з Роксоланою зі 132 групи вразили своїм повним входження у образ, тому і стали найяскравішою парою свята!

Говорять студенти:
– Дякуємо тим людям, які брали активну участь у проведенні свята, особливо учасникам( наші закохані пари). Включно кожен номер, підготовлений вами, був неперевершений, а головне-індивідуальний, особливий. Було приємно спостерігати за вами на сцені, думаю зі мною всібудуть згодні …ваша талановитість, креативність, сценічні образи, а ці неочікувані моменти… дякую за хороше свято!  (Мельниченко Вікторія)

– Особисто я вболівала за кожного! Публіка отримала надзвичайний заряд емоцій:) можливо сааме сьогодні, завдяки такій атмосфері, хтось насмілився зізнатися в коханні чи просто симпатії . Маринка і Давид, хочу привітати вас окремо, адже сааме ви отримали звання ідеальної пари! Молодці! (Долженко Тетяна)

– Отдельное спасибо нашим любимым Андрюше и Анечке! Вы самая настоящая, искренняя, любящая пара! Для нас вы самые лучшие. А вообще хочется поблагодарить все участников за море позитива и улыбок) любви всем (Анастасія Жилка)

[slideshow_deploy id=’5719′]

Comments are closed.