Студенти Бериславського педагогічного коледжу в проекті “Google mapmaker”

IMG_9925 Департаментом  зовнішньоекономічної діяльності, туризму та курортів Херсонської облдержадміністрації спільно з громадською організацією «Асоціація індустрії гостинності України», компанією «Google Україна», Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання» 30.01.2015 року було проведене  розширене засідання обласної робочої групи з підготовки проекту Концепції розвитку туристично-курортної галузі Херсонської області. У цьому засідання брали  участь студенти Бериславського педагогічного коледжу з викладачем Хрустальовим С.О.

У ході самого засідання та майстер-класів, що проходили у другій половині дня  волонтери картографів «Google Україна» розповідали про значущість цього проекту для громадян не тільки Херсонської області та України, а також для закордонних громадян, які ,можливо,  будуть подорожувати прекрасною та багатою на історичні та туристичні цікавинки Херсонщиною.
Дуже цікавим та корисним  був проведений майстер-клас з додавання доріг, будинків, пам’яток архітектури, магазинів та головних площ міста Херсону на мапу «Google Україна». Під час майстер-класу у всіх учасників була можливість практично випробувати програму «Google mapmaker» та нанести декілька доріг та будинків на карту у режимі on-line.
За допомогою цього проекту майбутні вчителі коледжу зможуть практично користуватися цим програмним забезпеченням, адже у коледжі  є всі умови для роботи у середовищі “Google mapmaker”. З даною програмою студенти практично освоять та закріплять знання з інформатики, іноземної мови та історії. Адже ця програма є сучасною для студентів, що  розвиває їхнє естетичне бачення та пошукову діяльність.

Детальний фото звіт ви можете побачити натиснувши на посилання:
https://plus.google.com/u/0/b/116201850122491313380/communities/117152232762094633814

Comments are closed.