“Всім серцем любіть Україну свою”

Напевне, кожен із нас колись замислювався над тим, що таке рідна країна, чим вона особлива, чим відрізняється з-поміж тисяч інших країн світу. Відповісти на ці питання непросто, адже рідна країна – це не просто клапоть землі на планеті, де живеш , навчаєшся, працюєш, створюєш сім’ю, – це щось значно більше, це почуття, які виникають до цього « клаптя», це бажання діяти на його благо, повага до нього.
kKOMTO-iPfkСаме про це йшла мова на виховній годині « Всім серцем любіть Україну свою» 3 лютого 2015 року в студентів 122 групи, яка проходила у формі інтелектуальної гри. Групу було поділено на дві команди:«Україна», «Батьківщина». Баюк Вікторія підготувала цікаві питання для гри . Перемогу здобула команда « Україна».
Після такої виховної години ми з впевненістю можемо сказати, що наша Україна для нас – найкраща країна у світі.

Говорять студенти:
Ирина Чирка : – Я вважаю такі виховні заходи невід’ємною частиною нашого особистого розвитку та патріотичного виховання.
Щаслива, що я українка і знаю традиції своєї України
Олена Корнієнко : – На виховній годині ми отримали купу вражень.
Ми дізналися багато нового, та зрозуміли що ми живемо на надзвичайно багатій землі, багатій на звичаї, традиції та мову …
Влада Тимофеєва : – Я вірю у розквіт України, перетворення її на державу доброчинництва, поваги до народних традицій, любові до рідного краю, охорони природи, розвитку рідної мови, усіх видів мистецтва. Я вірю в наш економічний потенціал, у наші творчі здібності , у те, що Всесвітній Розум – на нашому боці, що нас благословляє на краще майбуття безсмертний Шевченко.

HOG0kTY_hL8

Comments are closed.