Історичний квест “Шляхами війни”

DSC_9046Березень багатий на історичні події  і дати. Саме в березні в результаті Березнігувато-Снігерівської операції було визволено Херсонщину, а саме 11 березня – місто Берислав. Цього  дня студенти 1 курсів взяли участь у інтерактивній грі «Поле чудес», де знову згадали прізвища героїв-визволителів. Переможцем гри став студент 111 групи Сєряков Дмитро. Студенти 2 курсів мали змогу взяти участь у інтерактивній грі-квесті «Шляхами війни». Відповідно маршрутних листів студенти виконували завдання на  станціях: на станції «Розвідуправління»  завдання були пов’язані з історичної картою та шифрами; на станції «Воєнна історія»  завдання стосувались різних періодів DSC_9040
війни, історичних діячів; питання «Літературної» станції»  стосувались літературних творів про війну, написаних під час війни та після неї. На станції «Музичний окоп» – студенти показали свої творчі здібності та знання історії воєнних пісень. Музей коледжу в цей час став краєзнавчою станцією «Наші герої», де студенти згадали учнів та вчителів педагогічного училища, які в  1941 році добровольцями пішли на фронт. Закінчилась гра у «генеральному штабі» – актовій залі, де за кількістю набраних балів визначився переможець гри. Ним стала 123 група.

Адміністрація коледжу дякує всім учасникам та організаторам квесту, а також сподівається, що використання інтерактивних форм роботи стане традиційним не тільки у діяльності коледжу, а і у  професійній діяльності наших студентів – майбутніх вчителів та вихователів.

 

 

Comments are closed.