Літературна зустріч з поетом Херсонщини Олександром Петровичем Гуньком.

IMG_3012Кожен край, його земля мають свою неповторну красу, вдачу і долю свою. Кожен край народжує свого поета, сподіваючись виявити себе через його слово. Наш край подарував багато талановитих поетів. Серед них і Олександр Петрович Гунько.
26 березня в Бериславському педагогічному коледжі імені В. Ф. Беньковського відбулася зустріч з Олександром Петровичем Гуньком, членом Національної спілки письменників України, поетом-земляком. Під час теплої, дружньої розмови Олександр Петрович розповів багато цікавого про себе та свою творчість. Більше години поет з пам’яті декламував вірші, що дуже здивувало і зворушило учасників заходу. Студенти прочитали чудові вірші поета, які їм найбільше припали до душі.
Подібні заходи дуже корисні, як для юних читачів, так і для талановитих творців слова. Адже незаперечно, що талант людський – це цілий багатогранний світ, який завжди так цікаво відкривати для себе і осмислювати.
Талант Бог вручає, щоб людина віддала його іншим. Ми одержали свою частку від поезії Олександра Петровича під час зустрічі з ним. Якою завбільшки буде ця частка – залежить від того, наскільки ми зуміємо цим скористатися. Тож вивчаймо творчість поетів, захоплюймось поезією, бо вона відносить нас духовно, збагачує новими відчуттями, любов’ю до життя та своєю неповторністю.

IMG_3128

 

Comments are closed.