Театралізоване дійство “Ляльковий театр”

FD48nq_BzS0

У Бериславському педагогічному коледжі 25 березня було проведене театралізоване дійство з теми: «Ляльковий театр». Організатором і керівником гуртка є Лілянова Ірина Анатоліївна, яка не тільки залучає студентів до сценічного мистецтва, а й дає змогу студентам розвивати творчі здібності, художньо-естетичне сприймання, мовленнєву компетенцію, певні знання, вміння, навички, здобуті ними раніше в умовах спеціально організованого навчання. Студенти вчаться виготовленню різних ляльок (картонних, ляльок- маріонеток, бібабо, рукавичкових ляльок, ляльок на паличці), умінню “оживляти” ляльки рухами, голосом, вигадувати різні сценки, казки, лялькові концерти.

Театралізована діяльність сприяє розвиткові інтелектуальної сфери, адже засобами театру збагачуються знання майбутніх вчителів та вихователів про театр, вони вчаться порівнювати героїв різних казок, планують власні дії щодо реалізації задуму майбутньої вистави.

Говорять студенти:

Діана Білецька

Чудові емоції та хороший настрій не залишали мене весь захід.Тому я з впевненість можу сказати,що захід був просто неперевершений.Було дуже багато сказано корисної та цікавої інформації.

Антоніна Стахнюк

Ляльковий театр може зіграти велику роль у формуванні дитини. Він доставляє багато радості, приваблює своєї яскравістю, мальовничістю, динамікою, впливає на глядачів. Він рано починає привертати пильну увагу дітей і таїть у собі великі можливості їх розвитку. Емоційно пережитий спектакль допомагає визначити ставлення дітей до подій, до діючим особам та його вчинкам, викликає бажання наслідувати позитивним героям й можуть бути несхожими на негативних.

Ліза Ткаченко

Дякуємо за чудовий настрій. Було дуже цікаво!

614tEM5Ldkw

 

Comments are closed.