Привітання директора

43323166_38a263e6

Дорогі колеги, студенти, батьки, ветерани.

Напередодні Дня пам’яті й примирення та  70-ї річниці перемоги над нацизмом у Європі щиро вітаю усіх, а  насамперед ветеранів, які мужньо здолали вогненні фронтові дороги, чесно виконавши свій військовий та громадянський обов’язок, та  дітей війни, яким на долю випало пройти воєнне лихоліття поряд з дорослими.

Друга світова війна забрала життя 54 мільйонів людей по всьому світу і торкнулася кожної  української родини. Ми завжди пам’ятатимемо, як довгі 1225 днів і ночей Україна була окупована нацистськими вандалами. Окупована, але не зломлена. Загарбана, але не поставлена на коліна. Неоціненним є життєвий подвиг тих, хто підняв зі згарищ міста і села, відбудував зруйноване господарство, заклав підвалини незалежної України. Ці люди і сьогодні вчать нас мудрості, витримці, терпінню та оптимізму. У своїх серцях ми завжди будемо нести світлу пам’ять про мільйони загиблих наших співвітчизників. Упевнена, український народ ніколи не забуде самопожертву та військову доблесть своїх визволителів і пишатиметься їх безсмертним подвигом.

Це  свято об’єднує всі покоління і є невичерпним джерелом патріотизму, віри у власні сили та можливості, бо боротьба за визволення і відродження власної держави священна. Сьогодні цю істину підтверджують десятки тисяч нащадків переможців –  захисників України, які за велінням серця встали на захист незалежності та територіальної цілісності нашої держави. Нехай допомагає нам Господь Бог та надихає на подвиги доблесть великих предків.

Сердечно бажаю усім здоров’я, душевного тепла, добробуту й миру на довгі і щасливі роки. Нехай Господь благословить Україну та всіх нас.

 

З   повагою,   Маргарита Климович

IMG_6375 — копия

Comments are closed.