Семінар-практикум «Нормативно-правове забезпечення працевлаштування випускника»

IMG_5083Нещодавно студенти випускних груп стали учасниками семінару-практикуму «Нормативно-правове забезпечення працевлаштування випускника Бериславського педагогічного коледжу», організованого викладачами  циклової комісії соціально-економічних дисциплін.

Протягом роботи семінару студенти дізналися про нові нормативно-правові документи, що регулюють процес працевлаштування випускників.

Про державні заходи сприяння зайнятості та підвищення рівня працевлаштування розповіла завідувач  відділення початкової освіти  Лященко М.Б.

Про одну з головних проблем молодих спеціалістів – організаційно-правове регулювання трудових відносин із роботодавцем –  та шляхи її вирішення розповіли випускникам інспектор відділу кадрів коледжу Коваленко О.В. та заступник головного бухгалтера Хрустальова-Спічак І.Г. Тепер випускники точно знають,  які документи треба для прийому на перше робоче місце, які  вони мають права та обов’язки, яка заробітна плата молодого спеціаліста.

За 3 години семінару студенти дізнались багато нової і корисної інформації. А оцінювати результат семінару  буде найголовніший екзаменатор – життя.

Бажаємо усім студентам 4 курсів гарних оцінок на державних екзаменах та успіхів на новому робочому місці.

 

Comments are closed.