Всеукраїнський з’їзд представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України

YQXpaAL-Wvo5 червня 2015 року в Київському міському будинку вчителя відбувся Всеукраїнський з’їзд представників органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів України з обрання представників до складу Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Вікторія Мельниченко була представником від нашого коледжу у складі делегації від Херсонської області. У яку також входили Лук'янова Л., делегат від Херсонського державного університету, Манжай А., делегат від Херсонського музичного училища, Терентьєв В. делегат від Херсонської морської академії, Головко Б. делегат від Херсонського державного аграрного університету. Шляхом таємного голосування серед 13 кандидатів було обрано двох, якими стали представники Української асоціації студентського самоврядування – Микита Андрєєв (м. Харків) та Олена Руснак (Національний університет "Києво-Могилянська академія"). Таким чином, студенти стали останнім суб'єктом висування в Нацагенство, при цьому показавши організованість, відповідальність та єдність.

sPZaPar5gR8

Cis3Uy9Y6HA

 

 

 

 

 

 

Детальніше на сайті http://uass.org.ua/index.php/news/national/735-studen.. та у найближчому випуску новин Бериславського педагогічного коледжу імені В.Ф. Беньковського.

Comments are closed.