Свято Першого дзвоника відбулось!

317«Який щасливий день сьогодні», – саме такими словами розпочалася урочиста лінійка, присвячена Дню знань, що традиційно проходить у коледжі 31 серпня.
Весь колектив радо вітав на лінійці нове поповнення – студентів першого курсу.
         
313У своєму вітальному слові директор коледжу Маргарита Климович побажала всім успіхів у навчанні та праці, адже у такий нелегкий для держави час у коледжі кується майбутня освітянська еліта України.
 
        За традицією  Маргарита Володимирівна подарувала присутнім пісню «Молитва за Україну». «Нині наша держава переживає найбільш трагічний період своєї новітньої історії.  –додала вона. На жаль, неоголошена війна, що йде в Україні,  забирає найкращих — справжніх патріотів, для яких Батьківщина та вірність військовій присязі — понад усе».
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав життя за волю та незалежність України.
 
         
315На святі був присутній також батько студентки 2 курсу Подлецької Вікторії  Володимир Володимирович, який захищав єдність нашої держави в лавах бійців АТО. Він побажав присутнім  від імені всіх, хто боронить Україну зі зброєю,  мирного неба над головою. Справжньою родзинкою свята стали виконані ним пісні під гітару.
 
 
 
       314   З вітальним словом звернувся до присутніх наш дорогий гість – ректор Херсонської академії неперервної освіти Зубко Анатолій Миколайович.
           Маргарита Володимирівна представила колективу молодих викладачів – випускників вузів України та вже досвідчених викладачів, які цього року вливаються у наш дружний колектив.
           Від імені студентської ради присутніх привітала  голова комісії волонтерського руху та піклувальної роботи Дмитрів Тетяна.
          
 
318 Прощальна пісня четвертих курсів, клятва першокурсників, пісні, танці, запальний флешмоб – все це створило неперевершену атмосферу справжнього свята.
Але червоною ниткою через усе дійство проходила головна думка: Україна – єдина, вічна, вільна, незалежна держава європейського рівня.
Свято закінчилося. На всіх чекають студентські будні та незабутні зустрічі, аудиторії, бібліотека, труднощі здобуття знань і радість пізнання.
Щасти вам на цьому шляху, дорогі студенти та викладачі!
 
Більше фото можна переглянути натиснувши на посилання –  "День знань, 31 серпня 2015 року" на офіційній сторінці коледжу у FACEBOOK та у вкладці ФОТОАЛЬБОМИ на сайті коледжу
надо
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments are closed.