Бериславський педагогічний коледж став учасником експерименту “Шкільна електронна бібліотека “ШБІЦ-інфо”

БезымянныйВідповідно до наказу МОН України від 5 серпня 2014 року № 900 «Про проведення експерименту за інноваційним освітнім проектом «Шкільна електронна бібліотека "ШБІЦ-інфо» розпочалася робота над впровадженням професійної комп’ютерної бібліотечно-інформаційної системи «ШБІЦ-інфо» в роботу бібліотек навчальних закладів. Завдання системи полягає у створенні інформаційної платформи для реформування загальної середньої освіти у напряму докорінного підвищення її якості.

З липня 2015 року Бериславський педагогічний коледж став учасником експерименту «Шкільна електронна бібліотека «ЩБІЦ-інфо». Зусиллями директора та адміністрації в бібліотеці коледжу встановлено електронну бібліотеку  «ЩБІЦ-інфо», яка складається з двох компонентів: накопиченого з 2011р. Інформаційного фонду і Нових надходжень, які поповнюють інформаційний фонд щомісячно. Викладачі коледжу були ознайомленні з  принципом роботи  «ЩБІЦ-інфо» на засіданнях предметно-циклових комісій.

Систему «ЩБІЦ-інфо» можна використовувати викладачам для роботи над методичними проблемами, при підготовці до уроків, виховних годин, а також студентам для підготовки домашніх завдань з навчальних предметів та написання курсових робіт.

Comments are closed.