Іспит витримано. Публічний звіт голови обласної державної адміністрації Андрія Путілова

DSC_1462Сьогодні, 11 вересня, о 14.00 голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов зустрівся з громадськістю Херсонщини у кіноконцертній залі «Ювілейний», де відзвітував мешканцям області про роботу облдержадміністрації  впродовж періоду його перебування на посаді.

На цьому велелюдному зібранні була присутня й делегація від нашого коледжу на чолі з директором коледжу Климович М.В.

На початку звіту весь зал хвилиною мовчання вшанував пам'ять 73 наших земляків-херсонців, що полягли в АТО за наше з вами мирне життя.

Без имени-1Сам звіт також виходив  за межі звичної сухої доповіді, він скоріше  — програма, виклик, орієнтир на майбутнє для влади і громади. Це і створення зручних умов для підприємців; привабливість для інвесторів; соціальний захист воїнів АТО; збереження природних принад Херсонщини, створення Ніжньодніпровського національного природного парку та інше.

Відрадна новина пролунала і для жителів Берислава: на побудову  очисних  споруд за рахунок екологічного фонду державою виділено 27 млн. гривень.

Та найперший напрямок, над яким і наразі продовжує працювати облдержадміністрація – це обороноспроможність Херсонщини.

g3Присутніх привітав також депутат Верховної  Ради від Херсонщини Андрій Гордєєв.

«Головне – це мир і спокій!»- продовжив Андрій Путілов. Голова Херсонської області запевнив, що ситуація у регіоні спокійна і стабільна. У випадку екстреної ситуації наші захисники та наявна зброя й техніка зможуть перешкодити загрозі та зберегти мир на Таврійській землі.

Не обійшли стороною й питання децентралізації, адже на Херсонщині вже утворено об`єднану Кочубеївську територіальну громаду.

За словами очільника області, процес децентралізації призведе до стабілізації макроекономічних показників у районах,  і люди на місцях матимуть змогу самостійно вирішувати проблеми інфраструктури, вільно користуючись коштами місцевого бюджету.

Перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова також зазначила: «Кожна наша дія спрямована на те, щоб Україна й область розквітли. Нам потрібно трохи більше мудрості, терпіння та розуміння того, що зерно повинне прорости і тільки потім будуть помітні результати нашої плідної роботи. І я запевняю, що зерна нашої роботи вже посіяні».

Закінчився захід  чудовим концертом, де присутніх радували і професійні актори, і самодіяльні колективи.

Загалом , іспит у вигляді публічного звіту було витримано. І причина цього та, що влада відчуває людей, дослухається до побажань та критики, реально оцінює можливості й вимоги часу.

 

Comments are closed.