Наша взяла! Перше місце з шахів в обласній Спартакіаді серед працівників закладів освіти

            с15 вересня 2015 року відбулося урочисте закриття 10 обласної Спартакіади серед працівників закладів освіти Херсонської області. У церемонії взяли участь начальник Херсонського обласного відділення з фізичного виховання та спорту Ю.Б. Кан, голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.В. Кучерява, директор КВНЗ «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф. Беньковського»  М.В. Климович та інші гості.
 
с4
            Маргарита Климович під час привітання учасників змагань зазначила, що було дуже приємно бачити серед педагогів випускників Бериславського педагогічного коледжу, які представляли районні команди працівників освіти на високому рівні і здобули призові місця у деяких видах спорту.
       
 
 
 
Студентський та педагогічний колектив коледжу вітає Юрія Анатолійовича Красніцького, викладача фізичного виховання та Анастасію Красніцьку з перемогою у змаганнях з шахів на обласній Спартакіаді серед збірних команд членів Профспілки працівників закладів освіти Херсонської області! Так тримати!
с3

с2

Comments are closed.