Творчі колективи Бериславського педагогічного коледжу на святкуванні у м. Гола Пристань

IMG_4261З нагоди святкування 306-ї річниці з дня заснування міста 26 вересня у м. Гола Пристань відбулася ціла плеяда заходів, взяти участь у яких було запропоновано і колективам Бериславського педагогічного коледжу. Наш ансамбль барабанщиць «Ритм» відкривав святкову ходу по центральній вулиці міста, супроводжував виступи почесних гостей під час мітингу. Сольний виступ барабанщиць прозвучав як подарунок парам, які у цей день одружилися.
Ввечері на головній сцені міста відбувся святковий концерт, на якому виступи ансамблю нашої зразкової вокальної студії «Колорит», шоу-групи «Gold», Валерії Роменської та Ігоря Корчагіна супроводжувалися бурхливими аплодисментами глядачів.
                
IMG_4644IMG_4648

IMG_4588

Але особливо вдячні актори нашому директору Маргариті Володимирівні, яка не тільки організувала цю поїздку, а й раділа, аплодувала, співала і танцювала чи не найзавзятіше від усіх присутніх. Така підтримка дуже надихнула студентів. Щиро вітаємо голопристанців з таким чудовим святом! Нехай вас завжди супроводжує удача, добро та благополуччя. Міцного вам здоров’я, оптимізму і нових здобутків на благо рідної Херсонщини!
Більше фото дивимося за посиланням https://drive.google.com/folderview?id=0B5cShMntgkcCWDBBcjAtaGxidk0&usp=sharing

Comments are closed.