«Діти – майбутнє планети Земля». Лінійка до відкриття Тижня професійної майстерності

eHmI4-6j36A   «Діти – майбутнє планети Земля». Під такою назвою 28 вересня 2015 року у Бериславському педагогічному коледжі пройшла Лінійка до Всеукраїнського Дня Дошкілля, дня народження видатного українського педагога В.О.Сухомлинського та відкриття тижня професійної майстерності “Ми -майбутні вчителі та вихователі”.
Викладачі дошкільних дисциплін, педагогіки, організатори лінійки разом з учасниками свята наголосили на ролі освіти в житті дитини та її місці у розбудові держави, ролі коледжу у формуванні професійних компетентностей майбутніх вихователів дошкільного освітнього закладу та вчителів початкової школи. Було наголошено на внеску Василя Олександровича Сухомлинського у становлення сучасної гуманної парадигми освітнього процесу. Яскравими виступами порадували студентів та викладачів вихованці дитячого садочку №3 «Теремок», студентка 231 групи Логанова Ксенія, учасники зразкової вокальної студії “Колорит”, танцювальний колектив коледжу.
Тиждень професійної майстерності розпочався, тож на викладачів та студентів чекають педагогічні читання та конференції, майстеркласи,  зустрічі з ветеранами педагогічної праці, тематичні виховні години та святковий концерт.

IMG_5029IMG_5002

 

Comments are closed.