Флешмоб “Парад вишиванок”

13 жовтня протягом дня у коледжі проходив парад вишиванок, який закінчився флешмобом.

IMG_0386Вишива́нка — теперішня назва традиційної української виши́ваної чоловічої та жіночої сорочки, а також її сучасних зразків, які в українській культурі, починаючи з 20 століття, носяться окремо, разом з європейським костюмом як святковий, патріотичний та культовий одяг. Вишиванка є єдиним елементом українського строю, що питомо перейшов до міської української культури і послугував натхненням для багатьох новітніх одежин, як то футболки, сукні, блузки, краватки тощо, оздоблені вишиванковими візерунками. Ось таке різноманіття вишиванок та елементів національного одягу і продемонстрували студенти коледжу. Намисто та віночки, квітки у волоссі, вишивані сорочки хлопців, яскраві футболки, символи України були присутні у одязі кожного студента.
IMG_0425IMG_0423IMG_0429
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Та переможцями параду вишиванок стали студентки Зубко Ганна, Дементєєва Вікторія та Чирка Ірина, адже свої чудові наряди вони виготовили власноруч.
Закінчився парад вишиванок флешмобом, під час якого студенти зі своїх долоньок, пофарбованих у синій та жовтий колір, виклали Державний прапор України, а також заспівали Гімн України.
Це чудове дійство запам’ятається всім учасникам надовго, а майбутні вчителі та вихователі зможуть використати такий вид роботи у своїй майбутній професійній діяльності.
Фотоальбом дивимося ТУТ – ПАРАД ВИШИВАНОК
Виконання Гімну України 13 жовтня 2015 року

Comments are closed.