Форум педагогічних працівників області «Флагмани освіти Херсонщини».

1 жовтня 2015 року у м. Херсоні відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти. Вчителі, вихователі дитячих садків, викладачі вищих навчальних закладів зібрались у кіноконцертній залі «Ювілейний». Також на свято до освітян були запрошені почесні гості: голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов, депутат Верховної  Ради від Херсонщини Андрій Гордєєв, заступники голови обласної державної адміністрації, обласної ради,  керівники галузевих управлінь, місцевих органів управління освітою, закладів і установ освіти, представники громадськості.  На цьому заході була також присутня і делегація від нашого коледжу.
Голова обласної державної адміністрації Андрій Путілов, звертаючись до освітян, підкреслив, що завдання суспільства і влади – підтримка розвитку галузі освіти. Також педагогів області привітала перший заступник очільника області Валентина Січова, яка опікується гуманітарною сферою та, зокрема, роботою навчальних закладів Херсонщини.
1 жовтня
Приємним подарунком для освітян області та гостей свята стали виступи зразкових творчих колективів Херсонського державного університету та шкіл м. Херсона.
Святкова атмосфера, вручені нагороди, концерт на честь кращих педагогів області, надовго запам’ятаються тим, хто сіє добре, розумне і вічне.

Comments are closed.