Вітаємо переможців предметної олімпіади з іноземної мови

3456Вже традиційно у першій декаді листопада в Бериславському педагогічному коледжі проходить олімпіада з англійської мови. Студенти І, ІІ, ІІІ курсів беруть участь у виконанні завдань підвищеної складності. Метою проведення олімпіади було відібрати обдаровану молодь; сприяти розкриттю, розвитку та реалізації здібностей студентів; формувати знання з іноземної мови (англійської), розвивати інтерес до англійської мови та культури англомовних країн; надати студентам можливості змагатися в масштабі коледжу, сформувати у студентів навички пізнавальної та творчої діяльності; допомагати студентам в опрацюванні методик роботи із тестовими формами контролю; стимулювати творчу працю.
Матеріал олімпіади був розташований в певній послідовності: Listening Comprehension, Speaking Tasks, Writing, Reading. Текти аудіювання супроводжувалися тестовими завданнями, при підборі ситуативних завдань до Speaking та Writing враховувалася тематика сфер спілкування.
 
 
 
 
 
Переможці І курсу 2 місце – Гоцик Юлія 113 група 3 місце – Скірко Софія, Мацевич Ганна 113 група
Переможці ІІ курсу 1 місце – Марченко Валерія 2 місце – Вечірко Вікторія 3 місце – Чудна Ірина
Переможці ІІІ курсу 1 місце – Тютюнник Надія 133 група 2 місце – Березніцька Каріна 3 місце – Войтюк Олена
 
 
 
 
Вітаємо переможців! Бажаємо успіхів у вивченні іноземної мови! Учасникам і всім студентам коледжу нагадуємо слухайте англомовні пісні, переглядайте фільми та мультфільми англійською, читайте книжки, спілкуйтесь з друзями в соціальних мережах, висловлюйте свою думку на мові, яку вивчаєте і ви обов’язково досягнете позитивних результатів!

Comments are closed.