Звіт про роботу гуртків, клубів та факультативів. Педагогічна рада

IMG_4229Кінець навчального семестру – відповідальний час не тільки для студентів, а й для викладачів. Протягом семестру навчання студентів поєднувалося з активною діяльністю у гуртках, клубах, факультативах, яких у коледжі 24!
На педагогічній раді, що відбулася в минулу п'ятницю, окрім інших питань, розглядався звіт про роботу гуртків, клубів та факультативів у І семестрі 2015-2016 навчального року.

 

 

IMG_4232IMG_4271Керівники гуртків представили досягнення та перемоги студентів, розповіли про позааудиторні заходи, що проходили на базі гуртків протягом семестру. Кожен звіт викладача супроводжувався електронними презентаціями, відеозаписами заходів, фотографіями виробів, картин тощо.

Особливо змістовними були звіти гуртка «Умілі руки» (керівник Лілянова І.А.), клубу «Феміда» (керівники Шаповалова Н.Ю., Соколкова О.В., Ковальова М.В.), гуртка виразного читання (керівник Москалюк Г.В.), гуртка «Зелена аптека» (керівник Корчак М.М.), вокальної шоу-групи «Gold» (керівник Корчагін І.В) та клубу "Глобус" (керівники – викладачі іноземної філології).

 

 

Comments are closed.