Ми за безпечне життя!

IMG_601210 лютого у коледжі пройшов фестиваль агітбригад “Ми за безпечне життя”.  Виступи агітбригад підготували студенти 2 курсів: 121 група – “Небезпека в Інтернеті: поведінка у соціальних мережах.”, 122 група – “Ми проти тютюнопаління”, 123 група – “СТОП насильству”, 211 група – “Попередження ігор, що призводять до самопошкодження”.
Цей захід традиційно проводиться згідно річного плану роботи Бериславського педагогічного коледжу на  навчальний рік,  на виконання Законів України «Про охорону праці»,  «Про охорону дитинства», «Про вищу освіту», «Про захист  населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру» та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про основні заходи цивільного 122захисту» та  з метою поліпшення якості навчально-виховної роботи зі студентами  з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди здорового та безпечного способу життя серед студентів; вироблення  умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій, свідомого дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, інструкцій з охорони праці. Крім того, студенти мали можливість ознайомитися з матеріалом, який можна буде використати не тільки у майбутній професійній діяльності, а й під час проведення виховних заходів на позакласній практиці та практиці у ДОТ влітку.
Особливо змістовними та ретельно підготованими були виступи студентів 122 групи (класний керівник Лілянова І.А.) та студентів 121 групи (класний керівник Кондратьєва О.В.). також за активну участь у заході адміністрація коледжу дякує студентам 112 групи (класний керівник Москалюк Г.В.) та 114 групи (класний керівник Середа Н.С.)

Comments are closed.