Ювілей Зразкової вокальної студії “Колорит”

  11 лютого 2001 року, рівно п’ятнадцять років тому,  у святковій  розважальній  програмі до Дня закоханих вперше прозвучав виступ учасників вокальної студії «Колорит», а в 2008 році вона вже отримала звання Зразкової, яке з честю підтвердила у 2013 році.
    T7DFlwVDGc   Студія була створена за ініціативи директора коледжу Климович М. В. і містить в собі: вокальний ансамбль дівчат «Весняний цвіт», ансамбль хлопців «Колорит», ансамбль дитячої пісні «Алфавіт», ансамбль викладачів «Сузір’я». За п’ятнадцять років існування студії у її колективах брало участь біля 120 учасників, які відстоювали честь коледжу на міських, районних, обласних, регіональних, Всеукраїнських, міжнародних конкурсах та фестивалях. Географія виступів досить широка: м. Кременчук, м. Дніпропетровськ, м. Білгород-Дністровський,  м. Кіровоград,  м.  Запоріжжя, м. Херсон, м. Чернігів і, звичайно ж, майже всі райони Херсонської області. Якщо згадати про нагороди, то це, як правило, гран-прі, Золоті та Срібні дипломи, особливі відзнаки та подяки.
  новый-коллаж-Колорит 
Особливо щиро звучать у виконавців рідні, українські пісні, тому на регіональному фестивалі “Тарасова криниця”, який проходить щорічно серед педагогічних навчальних закладів Південного регіону України,  багато років поспіль студійці  тримають першість у номінації “Український вокал”.
         Від учасників студії та її беззмінного керівника Галини Миколаївни Манюк у цей святковий день звучать слова подяки адміністрації коледжу і особливо директору Климович Маргариті Володимирівні за розуміння, співпрацю, творчі поради та моральну підтримку.
           Студенти-випускники Зразкової вокальної студії «Колорит»! Ми вас пам’ятаємо, любимо і завжди чекаємо в гості!

Comments are closed.