Відбувся День відкритих дверей у коледжі

DSC_30503 березня в стінах Бериславського педагогічного коледжу відбувся вже другий у цьому році  День відкритих дверей. Відвідувачі були вражені побаченим та висловлювали захоплення діяльністю директора коледжу Климович М.В. по удосконаленню  матеріально-технічної бази коледжу та організації освітньої діяльності.

«З кожним роком коледж стає все кращим», – сказала одна з випускниць минулих років, яка  хоче, щоб її донька теж стала студенткою коледжу.

День відкритих дверей не випадково співпав зі святом  відкриття «Року англійської мови», адже це була чудова нагода продемонструвати майбутнім абітурієнтам високий рівень організації освітнього процесу у коледжі, майстерність креативних викладачів та талановиту студентську молодь.

DSC_3048

Після екскурсії по  коледжу майбутніх абітурієнтів запросили  на святковий концерт, провели по професійним майданчикам та станціям. Закінчилася зустріч у музеї, де адміністрація коледжу познайомила з умовами навчання в коледжі, а відповідальний секретар приймальної комісії розповіла про правила прийому та відповіла на питання абітурієнтів та батьків.

Comments are closed.