Презентація досвіду викладачів іноземної філології в рамках відкриття Року англійської мови в коледжі

DSC_3074Для всіх присутніх на відкритті Року англійської мови  викладачами іноземної філології та студентами коледжу на базі навчальних кабінетів з метою інтеграції знань була організована робота професійних майданчиків.
“Educational corner” («Освітній куточок», кабінет педагогіки) –  перегляд відеофрагментів про початкову освіту в Великобританії та США. Студентка 123 групи Вечірко Вікторія коментувала відео англійською мовою.
“Pre-education in action”(«Дошкільнята у дії», читальна зала)  –  перегляд відео фрагментів про дошкільну освіту в Великобританії та США. Гостей приймали  викладачі дошкільних дисциплін  Грибовська А.С. та Борисенко Ю.С.
“Country Study” («Країнознавство», кабінети іноземної мови) –  студенти 133 групи Березніцька К. та Войтюк О. провели фрагменти занять з країнознавства. Відповідальні: викладачі Кайдаш Ж.С. та Гладка Ю.В.
“Natural Study” («Природознавство», кабінети циклової комісії природничих дисциплін)– студентка 133 групи Солодовник Н. та викладач Корчак М.М. продемонстрували фрагмент заняття з природознавства у початковій школі англійською мовою.
“Resource Centre”(«Ресурсний центр», кабінет Євроінтеграції) – показ фільмів, презентацій та тренувальних програм англійською мовою, виставка літератури з часткових методик, позакласної практики англійською мовою. Відповідальні: студенти 134  групи Кабанов В. та Ситнюк Л. , викладач  Роговська Г.О.
“Informational Centre” («Інформаційний центр», читальна зала) – виставка книжок для позакласного читання, фахові видання та література на англійській мові, необхідна для підготовки студентів до педагогічної практики. Відповідальні: Ізмайлова О.В. та студентка 133 групи Степанюк Я.
DSC_3097“Art” («Мистецтво», кабінет Образотворчого мистецтва і методики навчання) –  приклади поєднання малювання та декламування віршів про літери англійського алфавіту. Відповідальні:  викладач Барковська О.О. та студенти 231 групи.
“Handcraft”(«Декоративно-ужиткове мистецтво», рекреація ІІ поверху)  – виставка робіт декоративно-прикладного мистецтва за тематикою та традиціями англомовних країн. Відповідальна: викладач Лілянова І.А.
“Methodological Case”(«Методичний кейс», методичний кабінет коледжу) – показ навчально – методичного забезпечення та досягнень викладачів іноземної філології ( розробки відкритих занять, сертифікати, публікації у фахових виданнях та участь у конкурсах).
DSC_3087“Activities” («Ігри», актова зала)-  інтерактивні ігри англійською мовою. Відповідальні: викладач Жукова Ю.В. та студенти 111, 112 та 211 груп.
“Fitness Break” («Фітнес перерва», тренажерна зала) – виконання вправ кікаеробіки. Фітнес-інструктори: викладач Кондратьєва О.В. та студентка 133 групи Тихонова Є.
 
 
За ідею організації майданчиків викладачі іноземної філології вдячні директору коледжу Маргариті Климович.
 
 

Comments are closed.