Урочисте відкриття благодійної акції для воїнів АТО “Разом переможемо”

  насайтрп130 березня у Бериславському педагогічному коледжі стартувала благодійна акція для воїнів АТО  “Разом переможемо”. На виконання плану роботи студентської ради при Херсонській обласній державній адміністрації на 2016 рік, затвердженому першим заступником голови обласної державної адміністраці В.І.Січевою,   наш коледж став ініціатором  цієї акції, яку підхопили всі вищі навчальні заклади Херсонщини.

        рп3На урочистому відкритті були присутні поважні гості – координатор роботи Херсонського обласного центру допомоги учасникам  антитерористичної операції при Херсонській обласній державній адміністрації Галина Уманець, начальник управління внутрішньополітичної діяльності Департаменту з питань внутрішньої та інформаційної політики Херсонської обласної державної адміністрації Павло Гавриш, голова Студентської ради при Херсонській обласній державній адміністрації, студент Херсонського Національного технічного університету Роман Ткаченко, .
член Виконкому Студентської ради при Херсонській обласній державній адміністрації, студент Херсонського державного аграрного університету Кривий  Владислав, в.о. секретаря Студентської ради, студент Херсонської державної морської академії Кожин Олег та голова комітету соціально-правових питань Студентської ради, студентка Херсонського державного університету  Покидько Юлія, студенти Бериславського медичного коледжу, батьки студентів нашого коледжу.

рп5У своїй промові директор Бериславського педагогічного коледжу Маргарита Климович сказала, що такі акції стали традиційними для нашого навчального закладу, адже останні події в Україні не дають залишитися байдужим жодному свідомому українцю.  – Сьогодні, як ніколи, ми повинні допомагати своїй державі, щоб вона була нероздільною, щоб ми мали свою Батьківщину, ми повинні допомагати своїм воїнам, які гинуть від куль ворога, захищаючи нас і нашу Україну. Тому й обрали проект під назвою «Разом переможемо», – і додала, що дуже вдячна студентам нашого коледжу та  всьому студентству Херсонщини  за небайдужість.     

рп54Член батьківського комітету коледжу Людмила Полухтіна від імені батьків сказала, що всі батьки -жителі області не тільки приєднаються до акції, але й  запросять до участі жителів своїх сіл,  містечок, трудові колективи, де вони працюють. Зі словами привітання та підтримки до присутніх звернулися і члени виконкому Студентської ради при обласній державній адміністрації.

    рп4Вразила присутніх щира і схильована розповідь Галини Іванівни Уманець, яка зі своїми волонтерами особисто відвідала кожну бригаду, кожен блокпост, на якому стоять наші херсонці. Вона подарувала музею коледжу прапор з автографами бійців, гільзи від снарядів та поетичну збірку. рп2

Павло Олександрович Гавриш додав, що одне з головних завдань педагогічних навчальних закладів – це формування національної свідомості майбутніх поколінь, гордості за свою державу, свою історію.

Акція почалася! Активно включаємося до її проведення!

Більше фото можна переглянути ТУТ

План проведення акції можна переглянути тут

Comments are closed.