Всесвітній день цивільної оборони

     ЗгідIMG_7037но річного плану роботи коледжу на 2015-2016 навчальний рік, наказу директора коледжу від 26.02.2016 року № 44-ОД “Про підготовку та проведення  Дня цивільного захисту у коледжі”   1 березня відбулася низка заходів, присвячених Всесвітньому дню цивільної оборони. Основним завданням заходів була практична перевірка здатності студентів грамотно і чітко захищати своє життя і здоров’я в умовах надзвичайних ситуацій.

 

Протягом дня під керівництвом фахівця з цивільної оборони Твердохліба А.І., інженера з охорони праці Маловічко М.С. , викладачів предметів “Захист вітчизни”, “Охорона праці”, “Безпека життєдіяльності”, викладачів фізичного виховання у коледжі пройшла низка заходів.

На тематичній лінійці студентів познайомили зі станом цивільного захисту в сучасній Україні та службами, що забезпечують такий захист. Тренувальні тривоги та звільнення приміщення за планом  евакуації проводилися  по звуковій сирені, по сигналу групи оповіщення, в умовах відсутності енергозабезпечення, по сигналу спрацювання протипожежної сигналізації.

IMG_7124-COLLAGE

Під час однієї з тривог студентів на практиці навчали користуватися вогнегасниками. Інформаційні хвилинки та роздача буклетів “Вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними”  стали основою проведення інструктажів у навчальних групах. Усі навчальні групи взяли участь у  конкурсі стою та пісні. День закінчився великим військово-спортивним святом.

БІЛЬШЕ ФОТО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Comments are closed.