Адміністративна нарада

IMG_89354 квітня у коледжі відбулася планова адміністративна  нарада. На нараді заслуховувалися питання організації і проведення безперервної педагогічної практики на відділенні «Дошкільна освіта», результати фінальних ігор турніру КВК коледжу, організації та проведення Тижня здоров’я,  Тижня боротьби із корупцією. Директор коледжу проаналізувала пропозиції відповідальних за проведення заходів та внесла необхідні корективи до їх підготовки.

Також було розглянуто нормативно-розпорядчі документи щодо Року англійської мови в Україні, а саме: Указ Президента України від 16.11.2015 р. №641/2015 «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови», розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.03.2016 року № 199-р «Про затвердження плану заходів, спрямованих на активізацію вивчення громадянами англійської мови, на період до 2020 року», розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації від 16.12.2015 року №756 «Про план заходів з проведення в Херсонській області у 2016 році року англійської мови».IMG_8936

Відповідно до плану заходів з проведення в Херсонській області у 2016 році Року англійської мови на квітень 2016 року у коледжі заплановано проведення обласного методичного семінару для вчителів англійської мови початкової школи з питань реалізації державних стандартів навчання у 1-4 класах, на травень – проведення тематичного навчання стосовно методики організації тематичних англомовних змін у літніх таборах системи освіти області.

Климович М.В. наголосила, що це велика честь і відповідальність для коледжу, тому із великої кількості напрацьованого матеріалу треба вибрати найкраще, щоб ці семінари стали інформативними та продуктивними.

Comments are closed.