«Моє покликання – Учитель»! Конкурс педагогічної майстерності

Професіоналізм людини в будь-якій сфері діяльності багато в чому залежить від рівня сформованості її майстерності. В педагогічній діяльності майстерність є важливим чинником ефективності навчально-виховної роботи, передумовою "творення людини"
© В.О. Сухомлинський.

IMG_057818 квітня 2016 року студенти ІІІ курсу, напряму підготовки «Початкова освіта», взяли участь у конкурсі педагогічної майстерності «Джерело творчості», який організувала та провела викладач педагогіки Оксана Андріївна Філіппова.

IMG_0557Захід був насичений різноманітними конкурсами та завданнями, що дозволило командам продемонструвати рівень педагогічної компетентності, креативність та творчий підхід до справи.

Учасники презентували себе у конкурсі «Візитна картка», що пройшов під епіграфом «Моє покликання – Учитель», продемонстрували знання з педагогіки у творчому конкурсі «Інтерактивне малювання», зняли відеоролики «Реклама Бериславського педагогічного коледжу» і демонстрували акторські здібності та винахідливість, виконуючи цікаві завдання.

IMG_0564Оцінювало виступи конкурсантів справедливе журі, до складу якого увійшли студенти IV курсу.

Переможцем стала команда студентів 132 групи «Крок у майбутнє».

Конкурс педагогічної майстерності дав змогу присутнім переконатися, що третьокурсники нашого коледжу – вже майже готові фахівці: з ґрунтовною підготовкою, творчим потенціалом, професійною компетентністю та бажанням навчатися і відкривати нові горизонти професії вчителя.

Більше фото дивимося ТУТ

Comments are closed.