Розпочався Антикорупційний тиждень

    179056847_bigЗ 11. по 15 квітня у коледжі проходить традиційний Антикорупційний тиждень. У плані проведення – анкетування студентів, тренінг “Запобігання торгівлі людьми”, відкрите засідання студентської ради та студентського товариства “Пошук”, клубу “Феміда”.
     Україна отримувала багато історичних можливостей стати провідною, успішною та цивілізованою державою. Ось і зараз ми стоїмо на порозі таких можливостей. «Революція Гідності» – унікальне явище не тільки для нашої держави, але і для багатьох інших країн, які, можливо, ніколи не будуть мати такого шансу.   Постає питання: «А що ми з цим шансом зробимо? Чи скористаємося ми ним? Чи, дійсно, змінимо нашу країну? Чи збудуємо ми її такою, де захочуть жити наші діти та з гордістю будуть говорити, що вони українці?
    Всі ми знаємо, що хабарництво  це «ракова пухлина» на тілі України, яка не дозволяє зрости її як демократична та цивілізована країна, з високим рівнем доброчесності у всіх сферах суспільного життя.
На жаль, останніми роками Україну в світі сприймають як державу, де корупція набула надзвичайно широкого поширення. За проведеною оцінкою незалежною міжнародною громадською організацією Transparency International із 188 країн Україна по стану сприяння корупції посідає 134 місце, залишивши позаду себе Росію, Білорусь та Казахстан.
       Ця ситуація, з якою бореться Україна вже 25-й рік, гальмує можливість для України жити в справжній європейській, демократичній, правовій державі.
           Ми пропонуємо вам долучитись до національного Руху: «Ні хабарництву! Я не беру і не даю хабарів», який має на меті максимально подолати явища хабарництва в Україні через особистий приклад окремого громадянина та залучити максимальну кількість українців, які в особистому та професійному житті не дають і не беруть хабарів.  Про це та ще більше  вам розкажуть на відкритому засіданні студентської ради, товариства “Пошук”,  «Феміда»  у п’ятницю о 12.30.            Запрошуємо всіх взяти участь у  засіданні, ваша думка важлива для нас.

Comments are closed.