Засідання студентської ради коледжу

IMG_949311 квітня відбулося розширене засідання студентської ради коледжу, на яке були запрошені директор коледжу Маргарита Климович, адміністрація коледжу, старости навчальних груп та класні керівники. На засіданні розглядалося питання успішності та стан відвідування навчальних занять студентами коледжу.
Кожна група запросила на засідання тих студентів, що мають пропуски занять без поважних причин та академічну заборгованість з предметів.
Принципова та безкомпромісна розмова “рівний-рівному” – це важливий виховний важіль, у чому переконалися усі присутні на засіданні.
За результатами голосування було прийнято рішення викликати батьків деяких студентів на засідання студентської ради, а також зобов’язати студентів, що мають негативні оцінки та неатестації, ліквідувати академічну заборгованість у тижневий термін.
Говорить директор коледжу Маргарита Климович: “Я пишаюся тим, що студентска  рада коледжу так свідомо підходить до своїх прав та обов’язків. Ми певні, росте гідна освітянська зміна”.
 

Comments are closed.