Запрошуємо на практичний семінар з методики організації тематичних англомовних змін у літніх таборах

На базі комунального вищого навчального закладу «Бериславський педагогічний коледж імені В.Ф. Беньковського» Херсонської обласної ради 17-21 травня 2016 року відбудеться практичний семінар щодо тематичного навчання стосовно методики організації тематичних англомовних змін у літніх таборах системи освіти області. Запрошуємо вчителів англійської мови.

У рамках семінару-практикуму учасники зможуть познайомитися з особливостями формування іншомовних компетентностей дітей, шкільної та студентської молоді в мовних літніх таборах, познайомляться з формами роботи у процесі яких школярі зможуть практично застосовувати знання з мов, отриманих протягом навчального року, матимуть можливість спілкуватися іноземними мовами та застосовувати їх у різних формах діяльності (військово-спортивних змаганнях, театральних виставах, туристичній та краєзнавчій, історичній та літературній тематиці, гуртках тощо). 

Семінар відбудеться 17-21 травня 2016 року на базі санаторію «Чайка» за адресою вул. Причальна, 5, с. Лазурне, Херсонська область, Скадовский район

Заїзд учасників семінару 17 травня.

Робочі дні – 18-20 травня з 7 00 до 2300.

Від’їзд учасників семінару 21 травня.

Витрати на участь у семінарі за рахунок відряджаючої сторони.

Прохаємо повідомити про участь у семінарі  на електронну адресу metodbpk@gmail.com до 17 травня.

семліто1

Comments are closed.