“Скільки мов ти знаєш, стільки раз ти людина”. Працюємо разом з волонтерами проекту «Go Global»

camp2В рамках Року англійської мови в Україні Громадська організація GoGlobal разом з Міністерством освіти і науки України, компанією Microsoft та партнерами розробила новий формат дитячих мовних таборів з поглибленим вивченням англійської мови. Проект отримав назву “GoGlobal camps”.

Це було настільки своєчасним та необхідним в опануванні англійською мовою та створенні штучного мовного середовища для глибшого засвоєння розмовної англійської мови в канікулярний період, що Бериславський педагогічний коледж з задоволенням взяв участь у цьому проекті та ввійшов у фінальний список 128 кращих навчальних закладів України щодо впровадження проекту «GoCamp».

Студенти ІІІ курсу, які мають певні сформовані знання та навички, як з розмовної англійської мови, граматики англійської мови, так і з методик виховної роботи з різновіковими дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, разом з викладачами П(Ц)К іноземної філології, з великим задоволенням включилися в роботу разом з волонтерами проекту «Go Global» Ренксі Сен з Китаю, Даніель Грегоріо Еспіноза Гарсія з Мексики, Адаменко Вікторією та Браткова Ніною з України.

camp6 червня наших волонтерів зі студентським загалом зустріли та підготували прекрасні умови для роботи та відпочинку колективи КПДЗСТ «Таврія» міста Скадовська (директор Чурюканова О. В.) та фірма «Паритет» ДЗСТ «Чайка» смт. Лазурне, (в особі директора фірми Фоміної Т.В. та директора табору «Чайка» Сітака В. М.).

Сьогодні наші студенти та волонтери вчать розмовній англійській мові дітлахів, які приїхали відпочивати з усіх куточків України в табори «Таврія» міста Скадовська близько 400-та чоловік та «Чайка» смт. Лазурне – 330-ти обдарованих та талановитих дітей Херсонщини.

Дякуємо за таку підтримку Міністерство освіти і науки України, управління освіти Херсонської обласної державної адміністрації за постійну турботу про підвищенням освітнього потенціалу підростаючого покоління на шляху до Європейської інтеграції нашої держави.

Comments are closed.