Шарль Перро: життєвий та творчий шлях. Інтегрований позакласний захід

perro1На минулому тижні у коледжі відбувся інтегрований позакласний захід на тему «Шарль Перро: життєвий та творчий шлях». Цей цікавий та змістовний захід підготували викладачі іноземної філології на чолі з директором Маргаритою Климович з метою формування в студентів цілісного світогляду про навколишній світ, активізації їх пізнавальної діяльності; підвищення якості засвоєння сприйнятого матеріалу; створення творчої атмосфери в колективі студентів.
perro21Студенти ІІІ курсу підготували творчі проекти, які оформили у вигляді мультимедійних презентацій на основі вивченого матеріалу на заняттях  з дисципліни «Дитяча література» (викладач Климович М.В.). та  переклали їх англійською мовою.
Для підведення підсумків заходу ведучі провели зі слухачами інтерактивну бесіду, де студенти обговорили ключові моменти з творчого шляху французького письменника, основоположника жанру літературної казки англійською мовою.

За правильні відповіді ведучі нагороджували медалями «Smart Student”. Чекаємо наступної зустрічі вже після вивчення творчості наступних письменників за програмою дисципліни «Дитяча література».

Comments are closed.