Відкрита виховна година – флешмоб «Моя маленька Батьківщина»

ft_l9fymyd0У кожної людини на землі є місце, де вона відчуває себе спокійною і захищеною.Це – місце, де вона народилася. 19 жовтня студенти 142 групи та класний керівник Манюк Г.М. запросили студентів 1-3 курсів коледжу на відкриту виховну годину – флешмоб «Моя маленька Батьківщина».
           ” Я також маю такий куточок. Один у всьому світі !  Моє рідне село”, – так починалася розповідь майже кожного з учасників заходу. Глядачі з розповідей, презентацій, відеороликів дізналися про історію та сучасність сіл, де проживають студенти 142 групи.  Віртуальна екскурсія пройшла по теренах Скадовського, Голопристанського, Олешківського, Каховського, Горностаївського, Новотроїцького районів. Глядачі побачили, як пишаються учасники заходу своєю Батьківщиною, як люблять її. Але особливо вразив усіх присутніх відеоролик, підготований Стародуб Тетяною, яка приїхала до нас півтора роки тому з Донецька. ЇЇ відеоролик називався “Донецьк До…”. Вона дуже сумує за своїм рідним містом…
       Студенти 142 групи передали естафету першокурсникам, тому протягом листопада ми ще не раз побуваємо на подібних заходах у навчальних групах першого курсу. Потім цю естафету підхоплять по черзі другі, треті курси. Нам усім є, що любити та чим пишатися!

Земле рідна, пісне заповітная,
Джерело незвіданих глибин!
Лиш тебе одну довіку віддано
Берегти я буду і любить!

Comments are closed.