Адміністративна нарада у “День навпаки”

17 листопада, у “День навпаки”, у коледжі проходила велика кількість заходів. А у цей час дублери адміністраторів напружено працювали: дублер директора Каріна Бондар познайомилася з роботою бухгалтерії коледжу, дублер заступника директора з методичної роботи Бровченко Анна працювала з каталогом методичних посібників викладачів та публікаціями у фахових виданнях, дублер заступника з виховної роботи Демєнтєєва Вікторія готувалася до жеребкування та КВК, дублер завідувача відділенням початкової освіти  збирала у класних керівників протоколи здачі ТОЗ, а дублер завідувача дошкільної освіти  вивчала особисту документацію студентів – залікові книжки, особові картки. b3fnqfg9s8e
О 14 годині у методичному кабінеті  відбулася адміністративна нарада на чолі з директором коледжу Маргаритою Климович. На засіданні були присутні члени адміністрації й дублери, які заміняли їх протягом дня та розбиралися у справах коледжу.

Піднімалися дуже серйозні  питання щодо успішності студентів, відвідування занять та роботу комісій студентської ради коледжу. В кінці дня всі адміністратори-дублери із полегшенням видихнули та прокоментували роботу нашої адміністрації:

“Це насправді тяжка праця – керувати коледжем. У директора, у кожного з адміністраторів дуже багато роботи, вони потребують нашої підтримки та допомоги!”

dsc_5586

Comments are closed.