День студентського самоврядування – “День навпаки”

Сьогодні, 17 листопада 2016 року відбулася урочиста лінійка до Дня студента. Студентське товариство коледжу зі святом привітала директор Маргарита Климович.  

dsc_5595

Студентська пора – найкращий час у житті людини, яка робить свої перші самостійні кроки. Це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторні миті становлення особистості. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Зі студентства формується українська національна еліта. Бажаю вам примножувати свою енергію, неодмінних успіхів у навчанні, нових творчих досягнень, гармонійного духовного та фізичного розвитку. Вірю у ваше щасливе майбутнє, у щасливе майбутнє рідної України.

– зазначила директор відкриваючи урочисту лінійку Дня студентського самоврядування, присвячену Міжнародному Дню студента.          

Сьогодні студенти отримали можливість бути в ролі викладачів, а викладачі – побути студентами. Колись подана Маргаритою Климович ідея святкувати  День студента як “День навпаки” не тільки прижилася, а й знаходить  нових та нових прихильників. Бажаючих стати на один день директором, адміністраторами, викладачами з кожним роком стає все більше. Але студентська рада затвердила кандидатури найбільш підготованих студентів.

Тому на урочистій лінійці Маргарита Климович стояла разом зі своїм “заступником” – студенткою 133 групи Каріною Бондар.

dsc_5646

Тьютор студентської ради Ігор Вадимович Корчагін  та чинний президент Ірина Чирка оголосили результати виборів президента студентського колективу коледжу. За результатами голосування перемогу здобув Володимир Свалов, студент 121 групи, спеціальності “Початкова освіта”. Директор Маргарита Климович та Каріна першими привітали переможця.  Маргарита Володимирівна також подякувала президенту студентського колективу у 2015-2016 навчальному році Чирці Ірині додавши, що така громадська діяльність – це перший крок до суспільної активності у майбутньому.
dsc_5631

Також сьогодні студенти взяли участь у щасливій лотереї в холі коледжу, де кожен охочий зміг випробувати долю і виграти щасливий квиток. У лотереї розігрувалось: очищення карми, заохочувальні подарунки, фото з викладачем (який не має права відмовитись від селфі), та навіть оцінки по предметах. 

Comments are closed.