Студенти-вихователі підготували українську театралізовану виставу для дошкільнят

Українську театралізовану виставу за мотивами казки І.Я.Франка «Королик і Ведмідь» зі збірки «Коли ще звірі говорили», приурочену до ювілею письменника, переглянули старші дошкільнята Бериславського ДНЗ «Теремок» 1 листопада.  Вона не просто бездоганна з точки зору української мови, а й зроблена з гумором, адаптована під українські реалії. Підготували її студенти 222 групи спеціальності «Дошкільна освіта» разом з класним керівником – викладачем української філології Шабановою Тетяною Віталіївною.
 Показ вистави, репетиції, мізансценування, складання сценарію – саме такі теми вивчають студенти коледжу на практичних заняттях вивчають з культури мовлення з практикумом виразного читання. Тому отримані знання уперше імплементують  практично.

dddg

З дебютом! Задоволені і студенти, і малеча…На щастя, коли слухаєш виставу українською мовою у виконанні студентів педагогічного коледжу, можеш бути впевнений у тому, що на тебе чекає якісний продукт. Який не тільки не поступається, а й часом перевершує оригінал озвучення казки видатними акторами.

Comments are closed.