Відбулося засідання студентської ради

18 листопада  відбулося спільне засідання студентської ради коледжу та адміністрації коледжу. Воно було присвячене удосконаленню роботи студентської ради, адже згідно Закону України “Про вищу освіту” держава покладає на студентське самоврядування навчальних закладів серйозні функції.
Засідання  розпочалося з розгляду персонального складу студентської ради коледжу, в ході якого з’ясувалося, що робота деяких комісій не у повній мірі відповідає покладеним на них державою завданням.

ywdch4m6jyw

Після цього від представників студентського колективу надійшла пропозиція про закріплення тьюторів за кожною комісією для інтеграції студентського самоврядування з усіма структурними підрозділами коледжу, передачі досвіду управлінської діяльності та організації роботи нашим студентам. Всі присутні погодили цю пропозицію та гуртом обрали тьюторів з числа адміністрації та викладачів коледжу для допомоги комісіям студентської ради.
Потім  перейшли до питань з покращення роботи комісій. Директор коледжу Маргарита Климович запропонувала створити стенд студентської ради, де всі студенти та викладачі зможуть познайомитися із складом студради, головами комісій, секретарем та головою студентської ради, президентом студентського колективу.

is9g080wxri

Слідом за цією ідею була подана наступна, схожа, але вже та, що стосується нашої гордості: фото переможців олімпіад, змагань, активу коледжу та інших студентів, які заслуговують на особливу повагу, повинні зайняти гідне місце на Дошці Пошани коледжу.

Ще одна пропозиція від Маргарити Володимирівни – це створення стендів “Актив групи” у закріплених за групами аудиторіях.  Далі кожна з комісій отримала завдання розробити плани роботи на грудень та рецензувати їх у своїх тьюторів з метою інтеграції плану роботи студентської ради у план роботи коледжу на місяць.

Після засідання кожна комісія залишилася разом зі своїм наставником для обговорення планів на подальшу роботу.

Comments are closed.